Niin se aika riensi ja keskiviikkona 11.1. on Kustin vuoro lentää Finnairin siivin Englantiin uuteen kotiinsa Eileenin hoiviin. Vaikka välimatkaa tulee olemaan paljon, en ole huolissani tai edes ennalta kovasti ikävissäni, sillä Eileenin luona on viime vuosina tullut käytyä kerran tai kahdesti vuodessa. Kyllä me siis Kustin kanssa nähdään! Ihan varmasti!

Tältä se nuoriherra Kusti nyt lähtiessään jotakuinkin näyttää. Keskenkasvunen kakara, mutta eihän sitä 8-kuisena voi oikein muuta ollakaan - ei ainakaan saisi olla. 

Suurin jännitysmomentti tässä on se, mitä Marski-veli tuumaa jäädessään "yksin". Urbo ja Turbo ovat olleet aika erottamattomat ja aikaansaaneet yhdessä kaikenlaista hauskaa ja vähemmän hauskaa. Tuo viimeksi mainittu tarkoittaa lähinnä työhuoneen täydellistä remonttia. Poikien mielestä se alkaa lähennellä täydellisyyttä, meidän mielestä huone on atomeina... Tekevää sorttia nämä pikkumiehet, varsinaiset Puuha-Petet!


Marski, Kusti ja Puh-sisko

Ensi viikonloppuna Kusti saattaa käydä uuden emäntänsä kanssa Open Showssa näyttäytymässä pentuluokassa. Samassa teemassa ovat myös sisarukset Marski, Tessu ja Puh, jotka pyörähtävät kehäkierroksia Kajaanissa. Aika on todella rientänyt. Vastahan ne näyttivät tältä: