Kusti on tänään kipitellyt varsin kelvosti Englannissa näyttelyissä. Brooke Taylorin kanssa ne hakivat parhaan uroksen, parhaan urospennun, rotunsa parhaan pennun ja ROP2 (reserve best of breed) -ruusukkeet West Midlands Welsh Corgi Clubin Open Showsta. Tuloksiakin iloisempi olin nähdessäni Kustin ja Brooken videolta. Kusti on oma iloinen itsensä ja esiintyminen näyttää sujuvan hienosti. 
Toinen päivän kiva kuvapläjäys tuli Helsingistä Taijalta. Obamasta on otettu 2-vuotisposet ja tyyppi näyttää kovasti komialta:Ai että kovasti karvaa? ÄLÄ! Niinkö? Me ei ollakaan tätä havaittu laisinkaan, vai hetkinen... ollanko... ehkäpä ollaan, mutta kertokaa nyt edes jotain uutta moitteen aihetta. Aika kulunut aihe tämä Oban glamour-karva. Jos minulta kysytään, otan paljon mielummin anatomisesti Oban kaltaisen koiran kuin karvaltaan ideaalin, jonka anatomia pettää. Piste!

Me ollaan tänään Jennin kanssa oltu kuulemassa uuden serkun nimensaantia. Pikkuherrasta tuli Johannes Lauri Sakari <3Luva meni Rovaniemelle suunnittelemaan pentupuuhia ja alkuviikosta se kävikin kosiomatkalla Luleåssa. Teknisesti onnistuneen suorituksen grande finalea odotellaan tapahtuvaksi High Volts -kenneliin reippaan 8-viikon kuluttua.

Meillä Fyran massu kasvaa hitaasti mutta varmasti. Mitään jättipentuetta se ei tule pyöräyttämään, mutta sellaista ei halutakaan. Tapsa tässä projektissa suurimpaan tulenliekkiin joutuu, sillä Fyran H-hetket alkavat ajoittumaan minun ja Jennin englanninmatkan ajalle... josta tulikin mieleen, että.... jotta... enää... NELJÄ (4) yötä lähtöön! Suunnitteilla on Cruftsin näyttelyn lisäksi pyörähtää myös mm. turistireissu Warwickin linnaan.