Tarmokin sen osaa. Päänaukominen selän takana on niin helppoa, eikä se vaadi kummoistakaan rohkeutta. Pirun riivaamana se vain soitteli suutaan, loksutti leukojaan ja oli mielestään niin fiksu. Hirmu rohkeeta Tarmo :D 


Karate Kid...? Palaa tyyppi maan pinnalle!

Meillä on nyt yskät yskitty ja räkäkaranteenit pidetty. Nyt saadaan taas mennä  ja tulla ja on me nyt mentykin. Eilen käytiin pulikoimassa Oulussa. Alkuperäinen suunnitelma oli uittaa Misiu ja Katti ja katsoa kelluuko ei-ikinä-uinut Fyra. Yllättäen myös autossa mukana ajellut Tarmokin löysi itsensä altaasta. Misiun ja Kattin uinnissa ei ole mitään mediaseksikästä raportoitavaa, uivat kuin norpat. Fyra todettiin kelluvaksi tapaukseksi ja uintitekniikaltaan varsin kelvoksi peliksi. Saa uida toistekin. Tarmo oli taas niin Tarmo. Ensijärkytyksen jälkeen se siirtyi veteen menossa tekniikkaan kovaa, korkealle ja pitkälle. Siitä tulee hyppymaisteri!

Pörri kävi tänään moikkaamassa siskoaan Siimeä. Vanhuksilla oli mukavaa ja jalat vei suuntaan ja toiseen. Viimeksimainittu suunta oli meille 2-jalkaisille pikkuisen haastava, sillä vajaa 13-vuoden iässä tuo kuulopuoli on kaksikolla yhteenlaskettunakin heikohko tai ainakin erittäin valikoiva. Siihen kun ynnätään vielä toimivat jalat ja reipas mieli, niin tuloksena on kaksi tarkkaan vahdittavaa esi-dementikkoa. Hau-hauskaa!