FIN MVA JV-06 Big-Wood's Fool'n Ideal, AGI3

Femman harrastusura alkoi 1,5 vuotiaana Corgiseuran agilityleirillä Kajaanissa (toukokuu '07). Se on vielä kaikin tavoin raakile, mutta niin kovin pirteä sellainen. Se on oppinut hämmästyttävän nopeasti asioita ja sitä voidaan nyt tituleerata "Käpälämäen Kuningattareksi 2007", joka tarkoittaa Raahen Koirakerhon 1-luokkalaisten seuramestaruutta, jonka se voitti elämänsä ensimmäiseltä täyspitkältä agilityradalta ja virheittä. Ensimmäiset viralliset kisatkin on nyt takana. Kilpailukirjan varmensi Jarmo Jämsä Oulussa 20.10.07 ja tulokseksi kahdelta radalta tuli 8,53/4. ja iloinen hylly tuleville palkinnoille. Viidennestä startista Kajaanista heti uuden vuoden (2008) aluksi korkattiin kisakirjamerkinnät olemalla Salme Mujusen radalla kuudes virheettömällä radalla, ihanneaikakin alittui melkein 20 sekuntia. Se olikin Femman päivä sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä aikaisemmin samana päivänä samassa hallissa se kruunattiin missititteliltään muotovalioksi. Kakkosluokkaan Femma nousi 31.8.08 ja kolmosluokkaan 1.11.08 startattuaan vain kuudesti kakkosissa.

Kolmosluokassa Femman meno on kehittynyt kovasti ja vauhtikin on kilpailukykyinen jopa palkintosijoille saakka. Sen agilityvaliokello alkoi tikittämään Kokkolassa 7.5.2009 ja sen jälkeen nuo tavoitellut agilitysertit ovat olleet tassun ulottuvilla useasti. Vierestä on viety, mutta jospa ne vielä osuvat oikeastikin kohdalle.

Femmalla oli kisaoikeus SM-kisoihin 2010. Se on myös ollut mukana kolmesti joukkuepiirinmestaruuskisoissa Raahen koirakerhon joukkueessa ja palkintosijoitukset ovat olleet 3. (2008), 2. (2009) ja 3. (2010). Henkilökohtaisissa Pohjois-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruuksissa se oli viides vuonna 2009.

Femma KoiraNetissä