C.I.B.&POHJ&FI&SE&NO&EE MVA JV-03 FI KVA (haku & jälki) FI TVA FI JVA FI AVA MALINUTS MIRACLE MILL, BH, TK4, JK3, HK3, EK1, AGI3

omistaja & ohjaaja kaikissa muissa lajeissa: Marika Jylhä

Konnan ja minun agiliitotiet kohtasi vähän sattumalta. Marika etsiskeli omaa massuaan kasvatellessaan Konnalle agiohjaajaa ja minäkin sitten kokeilin toimiiko yhteistyö vai ei. Kas keffeliä, Konna passasi minun tassuun todella hyvin ja kisaamaanhan siitä lähdettiin vasta parin yhteisen harjoituskerran jälkeen vuosi sitten Maaningalle. Tuloksena oli kaksi lupaavaa vitosta ja siitä sitten viikon päästä napsahti ensimmäinen meidän yhteinen nolla. Yhden nollan verranhan oli Marika jo Konnalla uurastanut ja tehnyt sille hienot pohjat esteiden hallitsemiseksi.

Nyt ollaan sitten Marikan ja Konnan kanssa "team-Konna" ja tähdätään agilityssä pitkälle, toivottavasti osutaankin maaliin, eli siihen AVA-tituleeraukseen. Misiun tavoin treenataan nyt Jokisaaren Minnan valmennuksessa viikottain, jotta opitaan kolmosluokkaan vaadittavat taidot. Kuninkuusluokka kutsui 9.2.2008, ensimmäinen nollavoitto tuli Oulusta 17.5.2008 ja valioituminen tapahtui Oulussa 11.9.2010.

Konnassa on vain yksi vika... se ei ole oma ;-)  Tämä diili kuitenkin sopii minulle mainiosti, sillä Marika tekee hienoa työtä Konnan kunnon ja esteharjoittelun suhteen. Hän niin sanotusti voitelee ja huoltaa moottoria ja mun hommiksi jää se kartturointi ja koordinaattien suunnittelu.

Konnan agility-uutisia:

9.2.08 Oulu, nousu kolmosluokkaan
4.5.08  Oulu, ensimmäinen nolla kolmosluokasta
17.5.08 Oulu, ensimmäinen VOITTONOLLA kolmosista
12.10.08 Siilinjärvi, toinen VOITTONOLLA kolmosista
11.9.10 Oulu, SERT-A -> FI AVA

 

 

Konna KoiraNetissä